student voices

Dakanda Yousiri (กานพลู)

หลักสูตร Academic English

การที่ได้มาเรียนที่ New Education World ทำให้หนูได้รับความรู้ดีๆเพิ่มมากขึ้น สามารถนำกลับไปใช้ได้เยอะมากค่ะรู้สึกว่าภาษาอังกฤษของหนูพัฒนาขึ้น กล้าที่จะพูดภาษาอังกฤษมากขึ้น คุณครูผู้สอนน่ารักเป็นกันเองมากๆค่ะ

Pasawee Triwiroj (ใบปอ)

หลักสูตร IELTS Preparation

ผู้สอนมีความใส่ใจในศักยภาพของนักเรียนแต่ละคน คอยแนะนำทักษะต่าง ๆ และแนะนำวิธีแก้ไขจุดอ่อนที่พบเห็น ถึงระยะเวลาการเรียนที่ได้มาเรียนเป็นคอร์สค่อนข้างสั้น แต่ก็ได้อะไรกลับไปเยอะมากเลยค่ะ

Nichakron Chobtummuan (น้ำฝน)

หลักสูตร Academic English

โดยปกติเป็นคนไม่ได้ชอบภาษาอังกฤษ แต่ที่ตัดสินใจเรียนที่นี่มาได้นานขนาดนี้ เพราะที่นี่ไม่เหมือนที่อื่นที่เคยเรียนมา เรียนที่นี่รู้สึกสบายใจ ไม่กดดัน เพราะบุคลากรที่นี่ให้เกียรตินักเรียนทุกคน และพร้อมที่จะดึงศักยภาพของนักเรียนทุกคนออกมา พนักงานทุกคนคอยดูแลเอาใจใส่นักเรียนเป็นอย่างดี การที่ได้มาเรียนที่นี่นอกจากได้ความรู้กลับไป ยังได้มิตรภาพดีๆจากเพื่อนๆในห้อง และกับพี่ๆทุกคนค่ะ

Sukpansa Sang-ngam(นต)

หลักสูตร English Conversation

Highly flexible ways of learning, critical thinking, and advanced conversation are included. Teachers are able to provide engaging conversation on various trending and global topics and also can adapt to each individual's needs and skills. The staff are very helpful in scheduling classes, even with my very special requests.

Nirada Sonboon (ซาโจ้)

หลักสูตร Academic English

ครูที่สอนหนูใจดี สอนสนุกมากๆ น้ำเสียงฟังง่าย เลยทำให้การเรียนไม่เครียด ทำให้หนูไม่รู้สึกเกร็งในเวลาเรียนค่ะ

Kavisara Harnnarong (โมจิ)

หลักสูตร IELTS Preparation

Teacher ที่สอนเป็นกันเองมากทำให้บรรยากาศการเรียนไม่เครียด และยังให้เทคนิคดีๆ และช่วยวิเคราะห์คะแนนแต่ละพาร์ทให้ทุกครั้ง ทำให้เรารู้จุดบกพร่อง และนำมาปรับแก้ไขเพิ่มเติมให้พัฒนายิ่งๆขึ้นไปค่ะ

Pisit Nakaseno (เฟิร์ส)

หลักสูตร English Conversation

ผมได้ลงเรียนคอร์ส conversation ที่นี่ ครั้งแรกที่เข้ามาจะมีเจ้าหน้าที่ช่วยให้คำปรึกษาในการเรียน มีการให้ทำแบบทดสอบมีการสอบสัมภาษณ์ จากครูเจ้าของภาษาเพื่อประเมินผู้เรียน ทำให้เราสบายใจได้ว่าเราจะไม่ถูกทิ้งไว้ข้างหลังอย่างแน่นอน โดยในการเรียน teacher จะมีทริคดีๆมาช่วยให้เราเข้าใจได้มากขึ้น มีการสอนการนำเสนอเป็นภาษาอังกฤษ ซึ่งตรงกับวัตถุประสงค์ที่สมัครเรียนคอร์สนี้และสามารถนำไปใช้ได้จริงในการทำงาน อีกทั้งช่วยเพิ่มความมั่นใจในการใช้ภาษาได้มากขึ้นจริงครับ

Pokpong Phetsom (หนึ่ง)

หลักสูตร Academic English

All of the staff are very friendly and all foreign teachers are experts in language teaching.When I learn English in my private class I am not only comfortable but also confident.There are several methods of teaching. Also the time is flexible for me. So I'm really glad to learn English here.thank you.

Chakriya Thatchayapong (นาโน)

หลักสูตร English for Secondary Success

New Education World was the first English institution that attracted me. I have studied here for 2 years. I am very surprised how my skills have developed. My family also sees how far my skills have improved since I enrolled at New Education World. This institution has different ways to teach students. Teachers try to teach students useful things. They don't focus on only finishing books and they have many fun activities. My favorite activity is jigsaw. We will get piece of paper that has content. We need to read and understand the content we got, then present it without looking at the paper to our roommates. It helps with reading, listening, speaking and knowing more vocabulary word. To sum up, I have learnt many useful things in this institution. I am also having a lot of fun with my friends and teachers. I am glad that I am learning here.

Thanapong Kang (เจิ้นอัน)

หลักสูตร English for Secondary Success

ผมมาเรียนที่นี่ ทั้งแบบเป็นกลุ่ม และแบบการเรียนส่วนตัว ครูผู้สอน สอนสนุกไม่กดดัน ทำให้ผมสนุกในการเรียน และห้องเรียนสะอาด สบายตา และอุปกรณ์การเรียนก็ทันสมัยครับ

Kittiyaporn Muangsane (เบลล์)

หลักสูตร Academic English

การที่ได้มาเรียนที่"New Education World"ครูผู้สอนมีเทคนิคการสอนให้เข้าใจได้ง่าย ไม่ทำให้รู้สึกกดดันเวลาเรียน เวลาเรียนถ้าไม่เข้าใจสามารถสอบถามได้ รู้สึกประทับใจที่ได้มาเรียนที่นี่ค่ะ

Kwanping Tuppadung (น้ำปิง)

หลักสูตร Academic English

I have been studying here for several years from M.2 and now I’m M.4. I had a great time studying English here. The teachers and staff are kind and attentive to me and my friends. At this place, I felt relaxed and comfortable with the good environment to focus more on the lesson. The teachers are always productive and always like to communicate with me before taking lessons. After the break, the teachers sometimes have a game for us to play or ask us to do something else, to relax and are not very strict with us.

error: Content is protected !!